Hoppa till sidans innehåll

All träning ställs in fr.o.m. 29 oktober 2020 och tills vidare

29 OKT 2020 20:07
Stängningen gäller tills vidare!
  • Uppdaterad: 29 OKT 2020 20:07

Reglerna från Folkhälsomyndigeten gällande Västra Götalandsregionen säger att man skall avstå från bl.a. idrottsträning. Därmed stängs all träning för PBK i Dunrosshallen från och med idag.

Detta har nu förlängts.  Alltså gäller stängningen tills vidare. Det är alltså inte tillåtet för PBK:are att träna i lokalen under denna tid.

Läs på hemsidan om myndiheterna kommer med nya direktiv och vi kan komma igång igen. Men det händer förmodligen inte i år.

Så här skriver Folkhälsomyndigheten:

 

Fakta: Råden som införs

Allmänhet:

• Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras.

• Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.

• Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Det innebär bland annat en avrådan från att arrangera eller delta i en fest eller liknande socialt umgänge.

Verksamheter:

• Alla verksamheter bör vidta åtgärder så att var och en ska kunna följa de allmänna råden vid lokala utbrott av covid-19. Det kan till exempel innebära att verksamheten minimerar antalet besökare vid samma tidpunkt.

Arbetsgivare:

• Arbetsgivare bör vidta åtgärder för att anställda ska kunna följa de allmänna råden vid lokala utbrott av covid-19. Det kan vara åtgärder som att uppmana personalen att arbeta hemifrån, erbjuda utökade förutsättningar för att arbeta hemifrån och att tjänsteresor, konferenser och andra fysiska möten skjuts upp.

Råden börjar gälla från och med torsdagen, 29 oktober.

Källa: Folkhälsomyndigheten

Skribent: Lars Bäcklund

 

Specialbeslag

 

Skärmavbild 2015-10-07 kl. 16.19.27

Skärmavbild 2016-04-15 kl. 12.46.48


 

Postadress:
Pensionärernas BTK - Bordtennis
Lars Bäcklund, Färgaregatan 5
41111 Göteborg

Besöksadress:
Dunrosshallen, Lilla Regementsvägen 20
41527 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0706091280
E-post: lars.y.backlund@teli...

Se all info